Om Norskmynthandel.no

Norsk Mynthandel AS ble etablert i 2012 og er en moderne aktør innenfor netthandel av mynter, sedler og edelmetaller. Firmaets hovedvirksomhet er kjøp og salg av investeringsmynter, samlemynter, sedler, gull og sølv. Vi har svært god kunnskap på investeringsmynter (bullionmynter) og har alltid et bredt utvalg av gull- og sølvmynter i vår nettbutikk med sanntidspriser. Omsetning og kundemassen til Norsk Mynthandel øker årlig og er gode tegn på at vi tilbyr god service og konkurransedyktige priser.

Vi har lager/kontor i Østfold og vi tar ikke imot besøkende da dette lokale ikke er et egnet butikklokale. Det at vi ikke har et dyrt butikklokale med høye driftskostnader gjør det mulig for oss å tilby våre kunder de beste prisene. Vi jobber for å være best på pris, kvalitet, service og er alltid lett tilgjengelig på e-post eller telefon.

Norsk Mynthandel tilbyr hjembesøk i store deler av landet til de av dere som ønsker å selge større samlinger med mynter/sedler/gull/sølv. Ved tilbyr også innsending av samlinger til oss for salg/verdivurdering per post etter avtale.

Kontaktinformasjon:

Nøkkelopplysninger:

  • Norsk Mynthandel AS
  • Etablert: 23.03.2012
  • Org. Nr: 998 358 817
  • Organisasjonsform: Aksjeselskap
Chat med oss
Chat med oss
Spørsmål, bekymringer, problemer? Vi er her for å hjelpe deg!
Kobler til...
Ingen av våre operatører er tilgjengelig for øyeblikket. Prøv igjen senere, eller send oss en melding.
Våre operatører er opptatt. Prøv igjen senere, eller send oss en melding.
:
:
:
Har du spørsmål? Skriv til oss!
:
:
Denne chat-økten er avsluttet
Var denne samtalen nyttig?
God Dårlig