Om Norskmynthandel.no

Norsk Mynthandel AS ble etablert i 2012 og er en moderne aktør innen netthandel av mynter, sedler og edelmetaller.
Firmaets hovedvirksomhet er kjøp og salg av investeringsmynter, samlemynter, sedler, gull og sølv. Vi besitter god kunnskap innen investeringsmynter (bullionmynter), og jobber aktivt for å tilby våre kunder et bredt utvalg av gull- og sølvmynter i sanntidspriser.

Vi har som mål å kunne yte personlig service og konkurransedyktige priser. Vi ønsker å være best på pris, kvalitet og service. Vi erfarer årlig en økning i omsetning og kundemasse, og i 2021 og 2022 ble vi utnevnt til Gasellebedrift av Dagens Næringsliv. Norsk Mynthandel fortsetter å jobbe målrettet for videre vekst.

Norsk Mynthandel AS kjøper alt av gull, sølv, platinum og palladium. Gjennom vårt standardiserte forløp kan man som kunde sende inn objekter og/eller samlinger til oss per post for salg, etter avtale.

Norsk Mynthandel AS har lager/kontor på Østlandet. Vi er i all hovedsak en nettbutikk, men tilbyr kundebesøk etter avtale. Er det ønskelig å besøke oss må dette avtales via telefon, e-post eller kontaktskjema.

Har du flere spørsmål?
Da er du velkommen til å ta kontakt med oss! Du finner vår kontaktinformasjon i bunn av denne siden eller ved å klikke her

Previous slide
Next slide
Wilhelm Portrett WaterMark NY_WEBP
Wilhelm Robbestad (Daglig leder)
Joachim Portrett WaterMark_WEBP
Joachim Sørensen Jarås (Markedssjef)

        Kontaktinformasjon

       Sosiale medier

       Nøkkelopplysninger