Hvorfor handle hos oss?

Pris, kvalitet og utvalg
Norsk Mynthandel har som mål å kunne tilby et variert utvalg av bullionmynter og samlemynter til konkurranse dyktige priser. Alle våre nye produkter kommer direkte fra autoriserte forhandlere som er en garanti for ekthet og kvalitet. Produkter som kommer inn til oss via annenhåndsmarkedet blir nøye kontrollert og vurdert med moderne utstyr før de blir lagt ut for salg. Norsk Mynthandel garanterer for ekthet og kvalitet for de produkter vi selger.

Investeringsmynter/bullionmynter
Norsk Mynthandel har blant landets beste utvalg av sølv- og gull investeringsmynter. Vi har alltid et oppdatert utvalg av nye lanseringer fra de store myntverkene. Er det noe du ikke finner i vår nettbutikk så ikke nøl med å ta kontakt. Vi kan skaffe det meste av nyere bullionmynter via våre nettverk til gode priser.

Rask ekspedering
Vi vet at våre kunder setter pris på rask levering og har som mål å sende ut bestillingen/pakken samme dag som betalingen registreres i vårt system (gjelder mandag-fredag). I Norge bruker vi Posten og vi anbefaler alle å bruke frakt alternativet «Pakke til hentested med sporing og forsikring». Vi tilbyr også vanlig brevpost som et fraktalternativ ved ordrer under 5000,- NOK, men sendes da på kjøpers egen risiko. Vi anbefaler alltid bruk av pakke med sporing og forsikring til hentested da dette alternativet er fullforsikret frem til overlevering av pakken.

Sanntidspriser
De fleste av våre bullion produkter har automatisk oppdatering av prisen hvert tiende minutt. Det gjør det mulig for deg som kunde å kunne handle med sanntidspriser i vår nettbutikk.