Spotpriser (oz t):            GULL: 15.973,77 NOK       SØLV: 224,40 NOK       PLATINUM: 9.329,07 NOK       PALLADIUM: 24.441,94 NOK
Kontakt oss:           +47 94 10 85 22             post@norskmynthandel.no

Ingen varer i handlekurven.

Hjem / Hvorfor handle hos oss?

Hvorfor handle hos oss?

Pris, kvalitet og utvalg
Norsk Mynthandel har som mål å kunne tilby et variert utvalg av bullionmynter og samlemynter til konkurranse dyktige priser. Alle våre nye produkter kommer direkte fra autoriserte forhandlere som er en garanti for ekthet og kvalitet. Produkter som kommer inn til oss via annenhåndsmarkedet blir nøye kontrollert og vurdert med moderne utstyr før de blir lagt ut for salg. Norsk Mynthandel garanterer for ekthet og kvalitet for de produkter vi selger.

Investeringsmynter/bullionmynter
Norsk Mynthandel har blant landets beste utvalg av sølvinvesteringsmynter. Vi har alltid et oppdatert utvalg av nye lanseringer fra de store myntverkene. Er det noe du ikke finner i vår nettbutikk så ikke nøl med å ta kontakt. Vi kan skaffe det meste av nyere bullionmynter via våre nettverk til gode priser.

Rask ekspedering
Vi vet at våre kunder setter pris på rask levering og har som mål å sende ut bestillingen/pakken samme dag som betalingen registreres i vårt system. I Norge bruker vi Posten og alle våre forsendelser med sporing er forsikret frem til overlevering. Vi tilbyr også vanlig brevpost som et fraktalternativ ved ordrer under 1000,- NOK, men sendes da på kjøpers egen risiko. Vi anbefaler alltid bruk av pakke med sporing da dette alternativet er forsikret og gjør det mulig for kjøper og spore pakken underveis.

Sanntidspriser
De fleste av våre bullion produkter har automatisk oppdatering av prisen hvert tiende minutt. Det gjør det mulig for deg som kunde å kunne handle med sanntidspriser i vår nettbutikk.

Chat med oss
Chat med oss
Spørsmål, bekymringer, problemer? Vi er her for å hjelpe deg!
Kobler til...
Ingen av våre operatører er tilgjengelig for øyeblikket. Prøv igjen senere, eller send oss en melding.
Våre operatører er opptatt. Prøv igjen senere, eller send oss en melding.
:
:
:
Har du spørsmål? Skriv til oss!
:
:
Denne chat-økten er avsluttet
Var denne samtalen nyttig?
God Dårlig